Cine suntem noi

S.C. SIMPLU S.R.L. este situată în localitatea Poiana, Str. Albatros nr. 21, județul Constanța și are ca obiect principal de activitate "Fabricarea detergenților și a produselor pentru cosmetizarea autoturismelor”.

Inițial, la debutul activității, compania noastră era un producător local de vopseluri și chimicale folosite în industria navală și detergenți pentru industria hotelieră a stațiunilor de pe litoralul Mării Negre. De la înființare și până în prezent compania noastră și-a mărit an de an gama de produse, ajungând astăzi să acopere mai multe segmente de piață:
 -  Lanțuri de magazine
 -  Industria hotelieră
 -  Industria alimentară
 -  Industria navală
 -  Magazine piese auto
 -  Spălătorii auto
 -  Ateliere mecanice

Compania deține un teren de 12.000m2 pe care s-a construit o hală de producție de 400m2 cu un sistem automatizat de producție și ambalare, precum și un depozit de 500m2. Totodată, compania noastră deține propria flotă de transport, asigurând atât transportul materiilor prime, cât și distribuția produselor finite.

Noi, SIMPLU, suntem o echipă tânără și dinamică, profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea fiind atuurile noastre. Împreună cultivam simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile companiei.