De ce SIMPLU

Cei peste 11 ani de experiență în producția de detergenți lichizi și soluție de spălat parbriz au reprezentat o îmbunătățire continuă a gamei de produse și a serviciilor oferite și ne-au consolidat cunoștințele în acest domeniu, consolidând totodată și relațiile cu cei mai importanți producători interni și internaționali de materii prime, precum și cu importanți clienți naționali.

01
Experiență

Pentru a fi partenerul dumneavoastră de încredere, compania noastră vă oferă:
O gamă diversificată de produse la cele mai înalte standarde calitative Disponibilitatea produselor noastre direct din stoc Livrări rapide și complete pe tot teritoriul României Facilități de plată Asistență tehnică pentru soluționarea oricărei probleme legate de produse La solicitarea clientului, oferim training și mostre gratuite

02
Servicii

Totodată, echipa SIMPLU caută în mod constant noi oportunități și creem astfel în fiecare zi o nouă treaptă a evoluției noastre. Astfel ne-am putut adapta la fiecare cerere venită din partea clienților noștri, fie că discutăm de volume de marfă sau de rețete noi de produse.

03
Echipa

Noi, SIMPLU, acordăm o mare atenție mediului, societății și a viitorului și astfel utilizăm materiale biodegradabile în componența produselor noastre. Toate produsele sunt însoțite de Certificate Europene de Calitate și Siguranță iar societatea este certificată ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004.

04
Certificări

Orientarea către client și către satisfacerea la cele mai înalte standarde a nevoilor acestora prin inovație, prin dezvoltarea continuă a calității produselor și a proceselor, prin răspunsuri și soluții prompte la solicitările primite... toate acestea le considerăm că elemente esențiale ale culturii companiei noastre și astfel ne ghidăm business-ul spre succes!

05
Clienți